No,hiihtoloma mullon talavella joka päivä, mutta tua viimeviikkoonen oli erityysen miälehen painuvaa sorttia.

Erellisviikolla nua Prinssit E ja J sekä prinsessa K oli ollu viikonloppuna yäkyläs momman ja paapan luana. niilloli hauskaa, kun ny arvata saattoo. Jäätihin vain orottamahan sitä, notta tulooko mahatauti vai mikä, kun prinssi J:llä oli ollu kuumetta. Soli kuitenkin vesirokkoa, poika oli rakkuloolla enemmän kun palion, mutta eipä tua tahtia haitannu kun kuume oli pois.

Molin pyytäny meirän prinsessa K hiihtolomalle prinssi E:n kans, kun ne on nykyysin harvoon meillä. Hiihtoloma alakoo ja mä menin hakohon niitä sitten suuren Litlecityn Raaseporin rajalta. Siältä sitten ilimootti myäs piäni prinsessa E, notta mä kans kun muukkin. No prinsessan äitee ja isä tuli hakohon sen yäksi kotia ja loma alakoo. Maanantaina oli siis ensimmäänen päivä iltapäivästä näillä lomalaasilla. Kun tua prinssi J oli viälä rokkoja täynnä, niin mun oli otettava se ja sen prinsessasisko N kans hoitohon tiistaina. Multa ja nualta Kuparilinnan lapsilta meni suunnitelma uusiksi, kun ei tuata prinssi J voinu ottaa uimahallihin. Menua riitti silti.  

Tiistaina mulloli nuatten lomalaasten lisäksi vähänaikaa prinssi J ja sen sisko prinsessa N. Iltapäivä meni hyvin ja prinsessa K sai olla omis oloossansa aika palijon. Se kun haluaa välillä momman ja paapan lua rauhoottumahan. K kysyy jossakin vaihehes notta saako mennä koneelle pelaamahan ja annoon luvan. Prinssit leikkii jotakin muuta. Prinsessa N oli hiisannu ittensä prinsessa K viäre ja tuhrsi jotakin hilijaa. K oli huamannu sillä sakset ja kiälsi sitä leikkaamasta omia hiuksiansa. K oli huamannu notta muutama karva oli jo lattialla. Kiallon seurauksena neiti N lähti olohuanetta kohti jossa mä kuroon sukkaa. Istuun tualis mukavasti ja huamasin piänen neirin tullehen viärehen. Kuuluu piäni hento ääni joka puhuu mullen hellästi; " mä vähän kampaan mummin hiussia". Tunsin piänen liikkehen hiuksis ja kattoon millä välineellä mua kammatahan. Onneksi kattoon, muuten ei olisi ollu yhyres kohtaa päätä karvoja enää. Hianotunteesesti selitin notta saksilla ei voi kamata, notta momma otta ne pois neiriltä. Sitten mun silimät osuu sen piänen neirin hiuksihin ja kauhuukseni huamasin siltä puuttuvan tupon siältä ja toisen täältä. Moon saanu pyyhkehiä Jääkiakkoolijalta kun menin kerran leikkaamahan prinssi J hiukset sen sitä pyytäes. Oli kuuma kesäpäivä ja ajattelin teheneheni palaveluksen. Nyt vahingosta viisastunehena laitoon molemmille vanhemmille viästin, notta tapahtunehelle ei ollu motiiivia ja mummin silimät ei ollu persiis. Siitä selevittihin säikähdyksellä. Ottatukka oli vain aika lyhyt, mutta kasvaahan tua.

No, sitten koitti keskiviikko. Jääkiakkoolija soittaa, notta saako lapset tulla leikkimähän ja piräkkö iltahan asti, kun hän ja pikkuMyy menis Kuparilinnan emännän ja isännän kans johonkin souhun.  Lupasin ja miätiin notta kai sitä ny voi uhurata viälä yhyret hermot, kun tua Jääkiakkoolija oli ruvennu pitämähän yhteyttä tuahon siskohonsa Kuparilinnaskahan.

Ilta meni suhteellisen mukavahan mallihin.Souporukka meni menojansa ja me jäätihin paapan kans lastenvahariksi. Huamasin illan kulues prinsessa E ja N:n istuvan kylyki kylies toisissansa kiinni trampoliinin reunalla. Kova tuhina ja sipitys kävi. Aavistelin pahaa ja kysyyn notta mitäs tytöt teköö? "Laitetahan rasvahappoja" huusi prinsessa E N:n säestäes rasvahapoosta. Jotenkin mä ajattelin, notta kysymys on jostakin wc:stä haetusta perusvoitehesta. Menin varmistamahan tilannetta ja likat yhyrestä suusta notta; " on hyvää rasvahappoa" ja töristivät samalla huulensa törrölle. Olihan siinä rasvahappoa, momman huulipuna käytös ja niin littanaa kun olla vaan pääsi. Prinsessat sai pitää levittämänsä rasvahapot huulillansa ja käsillänsä. Mua nauratti niin notta pissat meinas pöksyyhin tulla.

Seuraava päivä oli sitten uimahallipäivä prinssi E ja prinsessa K:n kans. Mommalla kauhtunu meren syämä uimapuku päällä ja niin nökötin visusti lastenaltahan pohojalla ja sanoon, notten mihinkään muuhun paikkahan tuu ennenkun saan uuren uikkarin. Uitihin ja sitten mentihin hakohon kepapit.

Täss kohtaa totean,notta mun on mentävä anoppia kattomahan ja palaan viälä uimapukuasiahan.