Mulloli tänään tälläänen fiilis ja sain isännänkin pois tolaaaltansa. Lähetin nimittäin kiriootuksen lehtehen, kun toistuvasti tekstaripalstalla kehootetahan naisia laihruttamahan ja käyttämähän miesten silmien iloksi hamesta.

Äläkää paikkakuntalaaset peliästykö, moon välihin aina niiin suarapuheenen.

Siis itte kiriootus:

Jo muutamien viikkojen ajan olen seurannut SSS:n tekstaripalstaa siitä, miten salolaisten naisten tulisi vaatettaa itsensä poistuessaan ulos kotiovesta mm. kauppareissulle. Kuinka heidän tulisi pudottaa painoaan miesten silmäniloksi. Nämä konstit olisivat tae siitä, että puoliso ei kävisi vieraissa ja avioerotkin siten vähentyisivät.
Pohojalaanen sappeni kiehuu naisten puolesta. En lukeudu naisasia naiseksi, mutta ajattelin tuoda kuitenkin julki sen mitä minä miehiltä katukuvassa odottaisin, jos siihen olisi tarvetta.
 
Minulle silmäiloa miehissä tuo hymyilevä katse ja hyvin hoidetut hampaat, siistit kammatut hiukset ja kaljuuntumisen yhteydessä puhtaaksi ajettu päälaki ( muutama haiven kaljussa kohdassa on ikävää katseltavaa). Partaa saa olla, kunhan se on siisti ja huoliteltu. Vapaa-ajan parta saa näkyä, silloin kun ei tarvitse pingottaa sileän leuan kanssa. Miehen huoliteltua olemusta pukee myös vaatteiden istuvuus.
 
Housujen tulee istua hyvin päälle. Housujen etumus (sepalus eli vetoketju) vyön soljen kanssa tulee olla suorassa ja ”kulkuset” hyvin paketissa kalsareissa, että ne ei roiku polvissa toisesta lahkeesta. Yläkropan vaatetus farkkujen tai muiden ns. parempien housujen kanssa tulee olla housuihin yhteensopivat.
Jos sitten hartioiden ja ”kulkusten välille on jostain syystä tullut ”outo kumpu”, on housujen oltava vyötärölle asti sopivat, että ei näy pyllynoro tai vyö ei paina sukuelimien verenkiertoa tukkoon. Vatsa ei miestä pahenna, kunhan sen kantaa oikein ja muistaa antaa arvoa myös omenavartaloiselle naiselle. Outokummun omaava mies, kun ei ole sen erilaisempi, kuin omenavartaloinen nainenkaan.
 
” Pukumiesten” on syytä katsoa, että puku istuu ja miehen olkapäillä ei ole hilsettä. Pukuun täytyy osata valita oikean värinen paita ja solmio.
Muutama päivä sitten istuin erään komean ”pukumiehen” vieressä pankkireissullani. En meinannut irti silmiäni saada, niin oli komea ilmestys ja työvaatteissa. Jos puku olisi roikkunut päällä, vaikutelma olisi ollut toisenlainen.
 
Mies voi olla työvaatteissakin silmiä hivelevän komea. Ei haittaa rasva-. maali- ym. tahrat, jos asu on työhön nähden asiallinen. Lisäksi työvaatteetkin täytyy muistaa pestä ainakin kerran viikossa. Sallin myös muutaman reiän polvenpäässä tai takareidessä. Silloin tiedän miehen tehneen töitä. Työvaatteiden siisteys kertoo miehestä paljon.
Miehen tulee muistaa riisua työvaatteet pois kotia tullessaan. Hän voi kotona pukeutua joko siistiin oloasuun tai jos aikoo tehdä kotiremppaa, niin niihin kulahtaneisiin verkkareihin. Hänhän on vapaalla ja puhtaissa vaatteissa.
 
Jos mies tupakoi, tupakoikoot, mutta silloin on muistettava pestä kädet tupakoinnin jälkeen. Tupakasta käsiin jää ” kamelinkakkan ” haju, joka leijuu kauas.
Mies ei saa käyttää liikaa hajusteita ja hajusteiden tulee sopivaa profiiliin. Iho muuttaa hajusteen tuoksua.
 
Suomalainen mies on paras mies, kunhan muistaa arvostaa suomalaista naista. En voi kun todeta, että onnekseni minun ei tarvitse olla vieraille miehille silmänilo.
 
Tässä lehdessä julkaistiin myös artikkeli ( SSS 15.11. ) miten tärkeää on hyvä parisuhde ja seksi. Hyvä kirjoitus ja siinä oli totuuden jyvää joka ainoa asia.