Mullon tänään vapaapäivä lasten hoiroosta. Ajattelin ruveta laitttamahan lihapullia ja muusia isännälle. Soon ruvennu päivisin käymähän kotona syämäs. Siihen on olemas syy. Sen tyäpaikas tariotahan halapaa ruakaa, hinta 4.20€. Siinon vain yks vika, jonka mä huamasin kun silloli talavilomaviikko. Se piäreskelöö siitä ruuasta sellaasia määriä, notta se häirittöö meirän yhteeselua. Se haisoo kun rankkitynnyri ja koko kämppä lemuaa siinä määrin, nottei voi eres viarahia kuttua. Sitten tuli se viikko, joka muutti kaiken. Sen sualisto rauhoottuu ja se ei piäreskelly kun harvakseltansa. Se huamas sen ittekkin. niin tehtihin päätös, että jos se vain suinkin ehtii ja kerkiää niin se tuloo kotia syämähän. Ja niin sitten on tehty ja ongelmat on poistunu niiltä päiviltä jolloon se ei syä sitä amisruakaa.

Moon miättiny sitä, notta mitä siinä amiksen laittamas ruuas käytetähän, kun se lisää niin ihimisen mahaongelmia. Oon tullu siihen tuloksehen, notta noon ne esanssit mitä valamisruuis kätetähän.

Ne laittaa kiahumahan ihimisen siällön siinä määrin, jotta laitan kotoruakaa sille mialuummin kun anna sen mennä koulun ruakalahan.

Tänään meinaan yrittää tuan kipiän jaln kans kävelemähän vähän piremmälti. Aurinko paistaa siinä määrin, notta kyllä yhyren kivun kestää.

Nyt siis lähären ruuanlaittohon ja jatkan sitten taas joskus.