Moon jo pitkähän miättiny sitä laitanko liikkehelle sellaasen aloottehen mikä koskoo vakuutusyhtiön ja lääkärien sironnaisuuksia. Heti kun mullon maharollisuus viärä se aloote itte valtuustohon, niin mä sen teen tämän sairaanhoitopiirin osalta.

Vakuutusyhtiö panttas mun valitusosootusta muutoksenhakulautakunnalle siitä oikian jalan uusintaleikkauksesta 4 kuukautta. Päätös heillä ei oo muuttunu lokakuusta mihinkään. Paperi lautakuntahan lähti vasta maaliskuus. Koskaan aikaasemmin valitusosootuksen etehenpäin lähettäminen ei oo kestäny kun kuukauren. Tämä valitus koski ny sitä, että saisin uuren aluun tualle jalalle lääkärin operaation kautta. Siihen takareitehen yritettääs teherä uutta  luukalavosta ja mä voisin jopa istua sen leikkauksen onnistumisen jäläkehen kauemmin. Viättääsin jopa tähän päivähän nähären laatuaikaa elämäs. Tähän asiahan liittyy yks juttu ja siihen juttuhun puuttui leikkaava lääkärikin.

Vakuutusyhtiön toiminnasta jo tein valavontapyynnön Finanssivalavontahan ja sen valituksen jäläkehen tuli muistutus ihimisen kualevaisuuresta ja haavoottuvuuresta. Lankesin kun Manulle eväät keskellä kaupunkia kävelykarulle. Karun laatootus oli epätasaanen ja niin mentihin. Sen tajusin, ettei pirä ottaa kädellä vastahan ja asetin hätääsesti käsivarren ottamahan vastahan. Nyt meen sitten taas lääkärihin antamahan näyttehen, nottei oikia jalaka pirä silloon kun se aistii jotakin muuta kun tasaasta.

Molin kyllä mollannu justihin myöskin meirän mafiajätehualtoa. Ne poisti jätepussilaatikon (kun se tua säästöjä) yleeseltä jätepisteheltä. Soon kiusantekua ja siitä puhuun puhelimes kun muavipussit menöö pitkin tiänvaruksia. Olin kyllä jo puhelun lopettanu ja kävellykkin palan matkaa kun lankesin. kaks asiaa muistutti ettei pirä puuttua epäkohtihin. Mutta kyllä mä puutun. Meillei kaupungis hyväksytty ekomaksua ja me valittihin yrittäjävetoonen jätekulietus. Tiätää se ny ettei sitä suapiasti kattota kunnan vetooses laitokses. Meirän kaupunki kun ei vain voi antaa kun ohojeeta. Toimitusjohtajallon napoelonintauti ja sen pitää saar jyrätä.

Nyt rupian teköhön lehtijuttua.

Hyvää kesän jatkoa kaikille lukijoolle