Olin siis sielä Tyksis 4.11. Sain vakuutusyhtiöltä luvan mennä sinne taksilla. Käynti oli aika huvittavan oloonen. Se alakoo siitä, notta lääkäri kertoo musta olevan vain niin vähä tiatua Tyksis. Ei se mitään -  sanoon minä ja iskin paperia sen etehen kolomen lääkärin lausuntojen verran. Lääkäri meni kun herhiläänen ympäriinsä.  Soli häkeltyny kun mulloli niin palion paperia mukana.Se pyys jatkoaikaa lisää viikon notta miätti mun tapausta. Selekä muhun päin lääkäri kuuluu sanovan; " kyllä tästä ny sotku synty tästä teirän tapauksesta".  Miksiköhän! Sanoo se heti aluus notta ymmärtää mun olevan väsyny asiahan.

Tänään lääkäri sitten soitti, tasan viikon päästä. Sanoo, notta röntgenlääkäri on pitäny neuvua ja ovat sitä miältä, notta mun on mentävä siihen viheliääsehen magneettikuvihin, nyt lihasten kunnon tutkimisen vuaksi. No mennähän vaikka mua aharistaa se tutkimus. Sen jäläkehen taas miätitähän mun kohtaloa uurelleensa. Kai sen ny viälä sitten kestää, mutta sen oon päättäny, notten mee koekaniiniksi leikkauspöyrälle. Ne ei oo TYKSis teheny tällääsiä jäläkikorjauksia.

Kyllä niillon vaikiaa ostaa sitä palavelua tualta Oravalta.

No orotetahan! Teen käsitöitä seisten, istuen ja maaten;o)))

Nyt mä ilimootan samalla notta kioski aukiaa vasta 29.11. klo 14 Tupuris Alarinne yhyres.

Lopetan tämän kirioottamisen kuunnelles pikkuserkku Topin piisiä rakkauresta. Sitä soitetahan meirän paikallises rarios.

Hyvää loppuviikkua teille ystävät.