Niin, mullon tai meillon perheen kans huamenna lauantaina kaharet juhulat. Anoppi kuali viime sunnuntaina ja suvun kiirehen aikataulun takia oomma järjestäny hautajaaset huamiseksi aamuhun. Muuhun päivähän ei saatu ja nolis ollu seuraavaksi järiestettävis vasta toukokuun pualesvälis.

Hautajaasihin mennähän kymmeneksi ja sitten kun muistotilaasuuresta päästähän hengähretähän vähän kotokautta käyren pissittämäs koirat ja siirrytähän sitten seuraavihin juhulihin jokka alakaa klo 15. Sisko nro 1. täyttää 60 vuatta ja sitä juhulimma koko elos olevan suvun kans. Pohajalaaset tuloo suurella joukoolla tanssahtelohon serkku - Sepon orkesterin ja sisarussarjastamme vanhimman pojista pojan orkesterin taharis. Nua pändit soittaa kilivan ja yrittää teherä meirän jalat kipiäksi. Noon jo muutenkin kipiät, mun ainakin. Jalakateräs oikialla on niin kipiä hermopinne nottei taharo kävelemähän päästä. Mutta kepiillä ja miähen käsikoukus. 

Mä rupian ny siivuamahan ja valamistautumahan iltapäiväkaaoksehen. Illalla meillon Kuparilinnaskan kans viälä yks kouluutus verettävänä. Mä sitten vihaan tuata kouluutustyätä, tulin teheneheksi sitä liian kauan. Mutta tämän yhyren kerran mä avitan tuata tytärtäni olemalla apukouluuttaja.Siinon niin palion nuata kommevenkkiä  ja järiestelemistä. Sitten en haistakkaan kouluutustyähön päin;o))

Hyvää viikoloppua kaikillen;o)) !!