Käykääpä kattomassa ihanan 13 pennun kuvia osoitteet http://magaelpennut.blogspot.com/. Kyllä nua pennut on aina yhtä hellyyttäviä, mutta meille riittää kolome koiraa ja kun niistä aika jättää rupian liikkumahan ympäri maailmaa aina joku lapsenlapsista fölis.

Viikonloppu oli tosi henkisesti raskas ja tänään oon sitten nukkunu univelekaa aina yhtehentoista asti.

Viikonlopun äksöniä järjesti Simppu ja koirien emä Pepperi, joka on mulla hoiros. Simppu meni perjantaina kolomen keskarin kans tyäkaveriporukas kaharen tunnin saunailtahan ja arvaa se miten kolome kalijaa viää jalat alta. Voisin V...ni laulaa notta " jalat alta multa sä veit...", ja niinkuun se vannoo, notta kolome kalijaa ja sitten kotia .

Kun molin sen matkalaasen saanu sänkyhyn, niin rupes emä paskomahan ja ripuuloomahan. Soli kiukuspäissäänsä syäny jonku piänen muavipussin, kun mun on kiälletty sille syättämästä kaikkia hyvää nottei sen paino nouse . Kaikki muut kolome omaa hurttaa yhtyy mukahan tähän souhun tulemalla levottomaksi ja yks toisensa jäläkehen ilimootti notta nyt taas pitää lähtiä, äiteellä on paskahätä. Yä oli yhtä lattian pesemistä ja terassin huuhtelua. 

Lauantaina olinkin sitten luvannu mennä lastenvahariksi Jääkiakkoolijan tyä. Siältäkun tulin, näin jo meidän isännän päältä, notta perjantai jatkuu. Siälä se huajuu tellingiillä lauroottamas räystähiä. Ei lauroottanu kauaa, kun mä puutuun pelihin. Soli löytäny lisää "kolomen kalijan" kätköjä jostakin autotallin nurkista.

Nyt te ajatteletta, notta soon ne kätkeny, kun mäen anna lupaa juara kalijaa. Joo, kalija on kiällettyjen listalla, mutta kohtuurella saa ottaa kuivaa valakoviiniä. KOHTUUDELLA! Meidän Simppu kun jää yksin viikonloppuusin niin se ei taharo sitä pää selevänä kestää. Naapurit seuras sen tyäntekua miälenkiinnolla ja huamas senkin, notta peli puhallettihin Helenan kotiatulon jäläkehen poikki. Naapuriukko kävi kattomas suu veemääses virnehes saumojen suaruutta heti sunnuntaiaamuna meirän ikkunan alla. Siksi voin tästä avoomesti kertua, kun soli jo kylällä tiaros tämä lauantain episoori.

Hyvää viikkoa kuitenkin. Moon taas normaalivirees vaikka syräntäni purkasinkin. Onneksi nua saunaillat on harvas ja mäkin oon Simpun seurana viikonloppuusin lähes aina.