Moon pitkähän miättiny sellaasta asiaa, notta alakaasin pitämähän päiväkiriaa. Mullon täälä kotona niin aikaa miättiä ja retuleerata asioota sisälläni, notta nolis hyvä kirioottaa ne ylös. Moon jo vähän kattelukkin päiväkirjoja kaupoos sillä silimällä, notta löytyys isoo ja komia kiria. En oo viälä löytäny. Pitääs reirata viälä netistä.

Mua niin risoo se, notta kun tein niitä tämän konehen päivtyksiä menetin kaikki ne muistelot joitolin kirioottanu tänne blokilleni mennehinä vuasina. Nyt täytyy aloottaa uurestaansa.

Alootankin tänään, mutta ensin meen ja haen hyvän asennon sängyys, notta saan kurottua Tuuliksen villahousuja ja sitten otan sen läppärin sylihin ja lähären kirioottamahan.

Tuuliksen villahousut pitää saara valamihiksi viikonloppuna, nottei se palelu kun se kävelöö kauppoohin ja harrastuksihin. Ireenelle tein joja se sanoo niiren olevan lämpööset. Noon siirtyny lapsuurenaikoohin takaasin, kun meirän piti aina talavella pitää pässinpökkimiä.

Oikiastansa ei mulloo enempää sanottavaa tällä kertaa. Kiriootin ny sen tähären, notten unohra teitä ja kiriootustaitua. Aurinkoosta viikonloppua ja abien äireille ja isille voimia siihen, notta ne mukulat lukoo kotona ja ehkä kiukutteloo teirän kans. Hiihtolomalaaset kylypeköhön aurigos ja piänes pakkassääs.